Despre Noi

Professional IT este importator si distribuitor oficial al radiocomenzilor
industriale produse de TELECRANE Taiwan, SISTEMATICA Italia, AKERSTROMS Suedia si ELFATEK Turcia.

11049619_447523918784603_6586416016270287332_n

DESPRE NOI

Professional IT este importator si distribuitor oficial al radiocomenzilor industriale produse de TELECRANE Taiwan, un jucator important in acest domeniu, prezent in peste 60 de ţări din întreaga lume. Va oferim service in garantie si post-garantie produselor TELECRANE, precum si servicii de consultanta in vederea proiectarii, cat si de implementare a sistemelor de control prin radiofrecventa in mediul industrial.

Incepand cu anul 2013, Professional IT este unic importator si distribuitor oficial al radiocomenzilor industriale produse de SISTEMATICA Italia, cu aplicabiliate larga, incepand de la trolii si platforme, pana la sisteme hidraulice complexe, camioane cu brat incarcator, macarale turn etc.

Din 2016 a inceput colaborarea cu AKERSTROMS Suedia (de asemenea ca unic importator si distribuitor oficial), un foarte important producator scandinav recunoscut pe piata internationala a radiocomenzilor industriale.

Pentru a diversifica gama de radiocomenzi industriale si produse conexe am inceput colaborarea in 2019 cu ELFATEK din Turcia. Aceasta companie produce radiocomenzi industriale, sirene luminoase si acustice, senzori de siguranta pentru masini de ridicat si masini cu control numeric pentru industria mobilei.

MISIUNEA NOASTRA

CALITATE

Calitatea este unul din cele mai importante principii dupa care ne ghidam. Oferim produse certificate international, fapt ce asigura o calitate garantata.

GARANTIE

Oferim garantie tuturor produselor pe care le comercializam, pentru a garanta succesul tau.

COMUNITATE

Intra si tu pe forumul nostru de discutii si afla cele mai noi si importante detalii despre produsele care te intereseaza.

Vrei o oferta de pret pentru produsele care te intereseaza?